Film

Artikel verschenen in AD Groene Hart edities Alphen, Gouda, Woerden op 18 april 2017In deze trailer krijg je in minder dan twee minuten een indruk van de film.


Na twee jaar filmen op verschillende locaties in het Groene Hart stelde IVN natuurgids Monique Smulders een 50 minuten durende film samen met beelden van planten en dieren in alle jaargetijden. Sfeervolle landschappen worden afgewisseld met vogels, zoogdieren, kikkers, vlinders, libellen en andere insecten uit het Groene Hart


Volgende openbare vertoning:

Op maandag 9 april wordt om 14.00 uur in Wijkcentrum Swaenswijk de film ‘Twaalf maanden natuur in het Groene Hart’ vertoond. Entree is 5 euro incl. 2 consumpties.  Aanmelden is niet nodig.
Wijkcentrum Swaenswijk
Jongkindt Coninckstraat 2b, 2406 AP Alphen aan den Rijn


Verzoeken voor vertoning van de film op locatie


Wanneer je de film wilt laten vertonen op een bijeenkomst van jouw vereniging, club of bedrijf dan is dat in overleg mogelijk. Ik heb op dit moment al een aantal boekingen daarvoor. Belangrijk is dat je vooraf bekijkt of op jouw locatie het vertonen van een film in HD mogelijk is. Hiervoor is een TV-scherm of beamer (met projectiescherm en boxen) nodig met een aansluiting voor een zogenaamde HDMI-kabel. Voordat de voorstelling aangekondigd wordt, wil ik altijd even komen testen of het werkt.
Voor overleg en afspraken kun je mij mailen op:

De film werd tot op heden vertoond bij:

IVN Alphen aan den Rijn, 4 voorstellingen (april/mei/november (2x) 2017)
KVG Bodegraven (september 2017)
KNNV/IVN Woerden (oktober 2017)

Filmpjes ook te zien op lokale TV

Mijn kortere filmpjes zijn ook te zien op de lokale televisie:

Geen opmerkingen: